Magazine ‘Verschilmakers’ nu gratis te downloaden

Nederlands

Hoe maak je jouw organisatie toekomstbestendig ondanks de dagelijkse hectiek? Hoe kun je bijdragen zonder direct een carrièreswitch te hoeven maken? Hoe gaat jouw vakgebied veranderen? Je leest het in het Verschilmakers Magazine!

Het aanpakken van wereldwijde problemen is niet voorbehouden aan wereldleiders, uitvinders of idealisten. Nagenoeg alle mensen kunnen met hun werk een cruciale bijdrage leveren aan een toekomstbestendig bedrijf en een gezonde economie. Hoe je dat in praktijk brengt? Je leest het in; Verschilmakers’, een co-creatie van CirclCircularities en met bijdrage van Ecochain. In het magazine laten directeuren, marketeers, inkopers en ontwerpers zien hoe ook jij het verschil kunt maken in je dagelijkse werkzaamheden. Hun inspirerende verhalen en praktische tips & tools bieden je handvatten om morgen al een bijdrage te leveren aan een toekomstbestendig bedrijf, een gezonde economie en leefbare wereld. Je kunt het magazine nu gratis downloaden!

Circularities
Circularities vertaalt de theorie van de circulaire economie naar de praktijk voor bedrijven en overheden die verschil willen maken. Zo geloven we dat een circulaire economie alleen kan worden bewerkstelligd als elke professional voldoende praktische handelingsperspectieven heeft om met circulaire innovatie aan de slag te gaan en intrinsiek gemotiveerd is om elke dag zijn baan, bedrijf en wereld impactvoller te maken. Circularities heeft daarom prijswinnende opleidingen en trainingen ontwikkeld en begeleidt vele bedrijven en overheden met strategische en praktische circulaire vraagstukken. 

Circl
In Circl bundelen entrepreneurs, experts en financials de krachten om samen te versnellen richting een circulaire economie. We geloven in kennis delen – right to copy in plaats van copyright – en in leren door samen te doen. Circl is een initiatief van ABN AMRO met eventlocaties en horeca als living lab. Met lezingen, workshops en community gedreven innovatieprogramma’s heten we je welkom. Zowel op www.circl.nl als in het circulaire paviljoen op de Zuidas in Amsterdam. 

Lees het nu!
Benieuwd naar de inspirerende verhalen en praktische tools & tips van vakgenoten? Het magazine is vanaf nu gratis te downloaden! 

Author
Luc Hillege

Hi! I'm Luc - Product Manager at Ecochain. I ensure the development of our software solutions is aligned with the needs and requirements of our customers. My main objective: to deliver valuable technology that allows our customers to measure their Product's Environmental Footprint (LCA).

All posts by Luc