Maak kennis met Life Cycle View: vergelijk de impact van al je levenscyclusfasen in één eenvoudige interface

Nederlands

Inzicht krijgen in alle levenscyclusfasen van verschillende producten in je portfolio kan overweldigend worden. Om deze reden introduceren we vandaag de nieuweste update in onze software, de Life Cycle View: Een nieuwe weergavefunctie in ons Environmental Intelligence Platformwaarmee je snel portfoliobrede inzichten kan genereren in de verschillende levenscyclusfasen van je producten.

Levenscyclusweergave - Animatie
Levenscyclusweergave – Animatie

Nog meer inzichten en vele malen sneller

Tot op de dag van vandaag was ‘cradle-to-gate’ de standaardweergave van je productportfolio. Maar wat gebeurt er daarna? Het was al mogelijk om deze scenario’s te meten in ons Environmental Intelligence Platform, echter kon je de resultaten niet meteen zien in je productportfolio. Hoe beïnvloedt de transportfase elk individueel product? Hoe zit het met de gebruiksfase?

Met de nieuwe Life Cycle View, kun je met één klik de impact van de verschillende levenscyclusfasen van elk product in je portfolio zien. Nog beter: Je kunt je nu nog meer verdiepen in elk individueel product met de donut grafiek, door simpelweg te klikken op de productgrafiek!

Plan vandaag nog een demo met onze specialisten om deze en de vele andere tools in ons Environmental Intelligence Platform te ontdekken.

Levenscyclusweergave - Vergelijking van portfolio's
Levenscyclusweergave – Vergelijking van portfolio’s
Levenscyclusweergave - Productvergelijker
Levenscyclusweergave – Productvergelijker
Author
Zazala Quist

Hi, I'm Zazala - former content writer at Ecochain. My goal: make difficult sustainability concepts - understandable to all.

All posts by Zazala